مدیرعامل منطقه آزاد انزلی خبر داد:
تولید و صادرات نوشیدنی زعفران از منطقه آزاد انزلی به بازار های جهانی
۱۴ دی ۹۸ | January 4 2020 چاپ
تولید و صادرات نوشیدنی زعفران از منطقه آزاد انزلی به بازار های جهانی

مدیر عامل منطقه آزاد انزلی گفت: شرکت فرهنوش که از واحد های نوآور ثبت شده در این منطقه که در مرکز حمایت و رشد از واحد های دانش بنیان منطقه آزاد انزلی مشغول به فعالیت است؛ موفق شده با ارائه فرمولاسیون انحصاری، نوشیدنی جدیدی بر پایه زعفران تولید کند و این محصول تجاری در دفتر معاونت اقتصادی این سازمان و با حضور عضو هیئت مدیره و معاون اقتصادی رو نمایی شد.

به گزارش قلم برنا، محمد ولی روزبهان اظهار داشت: زعفران به عنوان طلای سرخ در ایران و بازارهای جهانی شناخته می شود و با اجرای این طرح گامی مهم در راستای اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی مبنی بر جلوگیری از خام فروشی برداشته شده است.
وی ادامه داد : این محصول تجاری که بر پایه زعفران تولید شده و به منظور بهره گیری بیشتر از گیاهان دارویی و عرضه محصولات متناسب با ذائقه مشتریان با ترکیبات مختلف همچون عسل و لیمو و انواع عرقیجات در بازارهای جهانی عرضه شده است.
روزبهان بیان داشت: زعفران، عسل و لیمو علاوه بر نشاط آور بودن خاصیت دارویی داشته و به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی شناخته میشوند.
مدیرعامل منطقه آزاد انزلی گفت: بسته بندی مناسب، کیفیت بالای محصول، بکار گیری از دانش بومی و اخذ سیب سلامت موجب شده تا کشورهای آلمان، هلند، یونان، ترکیه و گرجستان از این نوشیدنی استقبال کنند.
وی گفت: برای تولید این محصول تجاری بیش از یک میلیارد تومان سرمایه گذاری شده است و برای ۱۲ نفر به صورت مستقیم و ۲۵ نفر به صورت غیر مستقیم فرصت شغلی ایجاد کرده است.
روزبهان تاکید کرد : یکی از مهم ترین عوامل کاهش هزینه در تولید این محصول بهره گیری از ظرفیت نخبگان ایرانی و فعال سازی واحدهای راکد و نیمه فعال تولید نوشیدنی در سطح کشور به جای ایجاد یک واحد تولیدی دیگر بوده که علاوه بر کاهش هزینه فرصت شغلی مناسبی را فراهم میکند./گیل خبر